Camping

Op de camping begint het allemaal! De camping loopt naadloos over in het festival en je kan er al vanaf donderdag 13 juli om 15:00 terecht. Het is de plek waar feestjes beginnen, er keihard gechilld wordt, heerlijk gegeten kan worden en overdag bands spelen.

Een weekendticket voor Wildeburg is inclusief campingplaats voor je tent. De campertickets zijn inmiddels uitverkocht. Je kan ook kiezen uit verschillende vooropgezette tenten of andere comfortabele slaapplekken.

Accommodaties

Campers mogen op de camping staan met een camperticket. Je vrienden kunnen er met tentjes omheen staan; het is geen afgescheiden terrein.

Mocht je geen zin hebben om te zeulen met spullen of ben je op zoek naar wat comfort, dan heb je de keuze uit diverse vooropgezette tenten of andere fijne slaapplekken.

De verhuur van accommodaties en verkoop van camperkaarten start vrijdag 7 april om 14:00. Let op: beide zijn beperkt beschikbaar.

Campingfaciliteiten

Niet kapot gaan in een Dixi in de brandende zon? Op de camping zijn er spoeltoiletten en uiteraard douches zodat je fris voor de dag kan komen.

De campingplekken hebben geen stroom, maar bij de campingwinkel zijn er powerbanks verkrijgbaar. Spullen vergeten mee te nemen? In de campingwinkel kan je terecht voor allerhande praktische spullen: van condooms tot luchtbedden.

We houden de camping van Wildburg graag schoon! Iedereen krijgt bij binnenkomst een trash bag en een voucher. Je hebt daarvoor € 5,- borg betaald bij je weekendticket. Tegen inlevering van een volle trash bag en de voucher krijg je dit bedrag terug.