Informatie

Van 14 t/m 16 juli maken we van Wildeburg voor de tweede maal ons thuis. Ruim drie dagen kamperen in het bamboebos vol muzikale en creatieve waanzin.

Wildeburg behoudt zijn open en vrije karakter. Kruip uit je tentje, kruis de duinen en voel het strand tussen je tenen. Geen haast! Je kiest je eigen moment om te feesten. Geef vol gas en pak je momenten om maximaal te chillen.

Bands en DJ’s spelen non-stop door op de intieme podia. Bouw je eigen feestje, zwem naar een eilandje of relax bij het kampvuur. Je vrienden kom je overal tegen. Vanaf donderdagmiddag kun je al settelen in Wildeburg. Middenin de Noordoostpolder, maar slechts op een uurtje rijden vanaf Amsterdam en Utrecht.

Vraag & antwoord

  • Over Wildeburg
  • Kaarten
  • Camping
  • Vervoer

Over Wildeburg

Waar ligt Wildeburg?

Wildeburg ligt in reacreatiegebied Netl De Wildste Tuin, Kraggenburg.

Wanneer kan je naar binnen en tot wanneer kan je blijven?

Je kan vanaf donderdag 13 juli om 15:00 op de camping terecht. Je tentje kan blijven staan tot en met maandagochtend 12:00. De entree is elke dag geopend van 10:00 tot 00:00.

Gaat het feest 's nachts door?

Wildeburg beweegt zich zowel overdag als in de nacht. Er is altijd wel ergens een feestje gaande.

Mag je het festivalterrein verlaten en later terugkomen?

Je mag op vertoon van je bandje het festivalterrein verlaten. Let op: je kan alleen bij je eerste binnenkomst eten en drank meenemen.

Hoe zit het met het statiegeld voor de trash bag?

Bij je festivalticket heb je € 5,- borg betaald voor een trash bag. Deze krijg je samen met een voucher bij de entree. Tegen inlevering van een volle trash bag en de voucher krijg je dit bedrag terug. Zo houden we samen Wildeburg schoon! Je kunt je trash bag inleveren bij de uitgang.

Wat is de minimumleeftijd?

Om Wildeburger te worden moet je 18 jaar of ouder zijn. Er kan om legitimatie gevraagd worden, dus neem je ID mee.

Kaarten

Hoe zit het met de zondagkaarten?

De zondagkaarten zijn allemaal uitverkocht.

Een zondagkaart geeft toegang vanaf 10.00 uur en de laatste act speelt om 00:00 uur. Daarna volgt een flinke kampuursessie op de camping. Je kan tot en met maandagochtend blijven, maar er is geen garantie dat er ruimte is om je tentje kan opzetten. Mocht er geen plek zijn, kruip dan vooral bij iemand in de tent. Dat is minstens zo gezellig.

Als dagbezoeker is het niet mogelijk om eten en drinken mee het terrein op te nemen. Een parkeerkaart voor de zondag is voordeliger dan voor het gehele weekend. Prijzen hiervan worden later bekend gemaakt.

Zijn er nog kaarten te koop?

Zowel de weekend- als zondagkaarten zijn gevlogen. Wildeburg is volledig uitverkocht. Ben je nog op zoek naar een kaartje? Ticketswap is de enige plek om veilig een kaartje over te kopen. Hier wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor je zeker bent van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast. De verkoopprijs mag maximaal 120% zijn, zodat commerciële handelaren buiten spel worden gezet.

Waarom moeten kaarten gepersonaliseerd worden?

De kaarten voor Wildeburg zijn erg gewild, wat het aantrekkelijk maakt voor zwarthandelaren. Daarom vragen we om voor elke kaart de naam en mailadres van de bezoeker in te vullen. Nadat dit is gebeurd ontvang je de gepersonaliseerde kaarten. Door het personaliseren van kaarten wordt het lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van Wildeburg wordt er om je ID gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

Wanneer moet je de kaarten personaliseren?

De kaarten moeten voor donderdag 13 juli 12.00 uur worden gepersonaliseerd. Weet je nog niet wie er mee gaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten nadat je dit hebt gedaan.

Hoe kan ik mijn kaart doorverkopen?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet meer naar het festival kan. De enige manier om je kaart door te verkopen is via TicketSwap. Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor de koper zeker is van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast. De verkoopprijs mag maximaal 120% zijn, zodat commerciële handelaren buiten spel worden gezet.

Mag ik een bandje delen?

Een bandje is strikt persoonlijk en kan je niet delen of overdragen.

Camping

Is de camping inbegrepen in het kaartje?

Jazeker, met een weekendkaart kan je van donderdag tot en met maandag kamperen.

Hoe ver is de camping van het festivalterrein?

Het festivalterrein gaat naadloos over in de camping. Op kruipafstand dus.

Zijn auto's toegestaan op de camping?

Auto’s zijn niet toegestaan op de camping. Campers zijn wel toegestaan als je een camperkaart hebt.

Zijn caravans en vouwwagens toegestaan?

Die zijn helaas niet toegestaan, maar campers wel als je een camperkaart hebt.

Mag een camper op de camping staan?

Yes! Er is een aparte ingang voor campers. Hiervoor zijn speciale camperkaarten te koop voor € 59. Je hebt één kaart per camper nodig, ongeacht het aantal mensen wat er in slaapt. Je hoeft geen aparte parking ticket te kopen. Je vrienden kunnen dus met tentjes om je camper staan.

Wanneer kan ik aankomen met mijn camper?

We raden aan om op donderdag of vrijdag met je camper naar Wildeburg te komen. Hiervoor heb je een camperkaart nodig. Op zondag is het niet mogelijk met je camper aan te komen.

Is er stroom aanwezig?

Er is geen stroom aanwezig voor Wildeburgers. Wel zijn er in de campingwinkel powerbanks te koop/huur om je telefoon op te laden.

Kunnen we een vooropgezette tent huren?

Vanaf 7 april zijn er verschillende vooropgezette tenten te huur. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Kan er gedoucht worden?

Kom fris voor de dag! Op de camping kan er gedoucht worden.

Vervoer

Waar kan je parkeren?

De parkeerplaats ligt vlakbij het festivalterrein en je rijtuig kan er van donderdag t/m maandag staan. Een parkeerkaart voor het gehele weekend kost 15 euro. Op zondag geldt een lager tarief. Parkeerkaarten kan je hier vooraf online kopen.

Kan ik er met mijn fiets komen?

Ja, en je kan je fiets parkeren in een fietsenstalling.

Wat is het adres van Wildeburg?

Wildeburg is gelegen aan de Leemringweg 19 in Kraggenburg.

Zijn er ook busreizen?

Er zijn busreizen vanuit vier verschillende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Amersfoort. Deze zijn nu te koop.

Hoe kom je er met het OV?

Wildeburg bereik je eenvoudig met het OV. Vanaf station Kampen Zuid rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Bustijden volgen later.