12 13 14 juli 2024
Nl / Eng

nieuws over de afhandeling van de zondag

lees alles wat we geregeld hebben

Wildeburg - nieuws over de afhandeling van de zondag

Beste Wildeburgers,

We hebben inmiddels nieuws over de afhandeling van de afgelaste zondag. Het duurde een stuk langer dan we hadden gewild, maar we hebben een mooie uitkomst. Hieronder zie je alles wat we geregeld hebben. 

Zondagkaarten
Kopers van zondagkaarten krijgen de aankoopprijs van €69 automatisch terug. 

Heb je een fysieke kaart gekocht in Marknesse of Kraggenburg? Vul dan dit formulier in. Hier vind je ook het adres waar de fysieke kaarten naar verzonden moeten worden.

Omdat we het voor zondagbezoekers extra droevig vinden dat ze helemaal niets of amper iets van Wildeburg mee hebben gekregen, krijgen zij voorrang op de kaartverkoop van de zondagkaarten van volgend jaar. Dit wordt naar alle gepersonaliseerde mailadressen verstuurd. Dus als je drie kaarten hebt gekocht, krijgen jij en jouw vrienden ieder de kans om één zondagkaart te kopen. 

Weekendkaarten
Ook mensen met een weekendkaart krijgen €69 terug. Hiervoor geldt geen voorrang op de kaartverkoop van volgend jaar. 

Parkeren zondag
Had je online een parkeerkaart voor de zondag gekocht, dan krijg je €16 automatisch teruggestort. 

Had je ter plekke een parkeerkaart voor de zondag gekocht? Vul dit formulier in, dan krijg je €20 terug. 

Parkeren weekend
Had je online een parkeerkaart voor het hele weekend gekocht, dan krijg je hiervan een derde excl. servicekosten automatisch terug. Dit is €8,33. 

Had je ter plekke een parkeerkaart voor het weekend gekocht? Vul dit formulier in, dan krijg je €11,66 terug.

Pendelbus zondag
Als je een zondagkaart had en online een pendelbus kaart had gekocht, ontvang je €15 terug. Vul dan dit formulier in. 

Had je ter plekke een pendelbus kaart gekocht als zondagbezoeker? Vul dit formulier in, dan krijg je €20 terug.  

Huurtenten en camperkaarten
Boekers van huurtenten, accommodaties en kopers van camperkaarten krijgen een derde terug van de prijs excl. servicekosten.

Munten
Overgebleven munten worden gerestitueerd indien ze voor 30 september binnen zijn, samen met een geprinte samenvatting van dit formulier. In het formulier vind je het adres waar de munten naartoe moeten. We kunnen niet verantwoordelijk zijn voor brieven die in de post verloren gaan. Dus wil je zeker zijn dat je munten aankomen, verstuur het dan aangetekend.

TicketSwap
Als je een kaart via TicketSwap hebt gekocht, ontvang je je geld terug via hen. Weekendbezoekers krijgen €69 terug. Zondagbezoekers krijgen het bedrag terug dat ze hebben betaald met een maximum van de originele kaartprijs (excl. servicekosten). Dit geldt ook voor parkeer- en pendelbuskaarten. 

Huurtenten en camperskaarten: je ontvangt een derde terug van de prijs betaald op TicketSwap (excl. servicekosten), met een maximum van een derde van de originele ticketprijs.

Busjedelen
Reisde je met een busreis van Busjedelen? Dan krijg je de helft terug, excl. servicekosten. 

Name Change
Heb je de naam op een weekend- of zondagkaart aangepast? De oorspronkelijke koper blijft eigenaar van de kaart. Alleen van deze persoon hebben we het bankrekeningnummer. Hierop wordt het geld retour gestort. 

Uitbetaling
We komen nog met bericht wanneer restitutie plaatsvindt. Dit kan een tijd duren, dus daarvoor vragen we wederom jullie geduld. Het geld wordt teruggestort op het rekeningnummer waarmee de kaarten zijn gekocht. 

Tot slot!
Het was een verschrikkelijk moeilijke beslissing om de zondag af te lassen en we vonden het klote om jullie zo lang te laten wachten op dit bericht. We hopen dat nu alles duidelijk is en jullie blij zijn met de uitkomst. We denken van wel! Voor ons staat Into the Woods ADE nog op de kalender, we proosten daar graag weer met jullie!