8 9 10 juli 2022
NL / ENG

Info

Wat vinden we belangrijk?

Voel je op je plek en wees wie je wilt zijn. We kijken elkaar niet aan op kleur, seksuele voorkeur, gender of geloof. Iedereen is gelijk en iedereen heeft een gelijke kans bij de verloting van kaarten. We duiken met z’n allen een lang weekend het bamboebos in. In je eentje is er geen polonaise. 

Wildeburg is een dorp van het oneindige. Je kan met je lauwe klats tot het ochtendgloren dwalen door het bamboe. Je hebt de vrijheid; waardeer ook de verantwoordelijkheid. Zie de grenzen van het grenzeloze.

Respecteer elkaars grenzen; seksuele intimidatie is absoluut een no-go. Als je denkt dat iemand wordt lastiggevallen, vraag dan: ben je oké? 

Nog meer sociale tips? Iedereen kiest op de camping een eigen moment om te slapen, dus hou rekening met elkaars rust. Zwemmen is alleen toegestaan wanneer het licht is; doe dit nuchter en met andere mensen. Als we allemaal op elkaar passen, hebben we een top weekend! 

Pak de derde bamboe links, verlies de groep en maak nieuwe vrienden. Ga op in het nu en laat het scherm voor wat het is. Zien en gezien worden is onnodig. Een kiekje maken voor het thuisfront doen we allemaal; geef andere mensen wel hun privacy.

Wildeburg houdt van bamboe en van de natuur! We kijken constant hoe we Wildeburg duurzamer kunnen maken. Zo werken we met hard plastic bekers, biologisch afbreekbaar bestek en monitoren we hoe we zuiniger en groener om kunnen gaan met energie. We zijn nog niet bij het einddoel, maar dagen onszelf uit om het steeds beter te doen. Ook jullie kunnen helpen door zuinig met de omgeving om te gaan, geen peuken op de grond te gooien en zowel natuur als kunst in tact te houden.

Over Wildeburg

Wildeburg ligt in reacreatiegebied Netl De Wildste Tuin, Kraggenburg.

Je kan vanaf donderdag 7 juli op de camping terecht. Je tentje kan blijven staan tot en met maandagochtend 12:00 uur.

Bij je festivalticket heb je € 10,- borg betaald voor een trash bag. Deze krijg je samen met een voucher bij de entree. Tegen inlevering van een volle trash bag en de voucher krijg je dit bedrag terug. Zo houden we samen Wildeburg schoon! Je kunt je trash bag inleveren bij de uitgang.

Bij de entree van Wildeburg krijg je een bekerfiche. In ruil voor je fiche krijg je bij de bar de eerste beker gratis. Bij elk volgend drankje lever je de beker in voor een schoon exemplaar. Als je niet een weekend lang met een beker wilt rondlopen kan je de beker inleveren voor een fiche. Mocht je een beker kwijtraken: een nieuwe beker kost een half muntje en is niet inwisselbaar voor geld. Hierdoor worden tienduizenden plastic bekers bespaard en blijft Wildeburg mooi schoon.

Drugs zijn in Wildeburg niet toegestaan.

Om Wildeburger te worden moet je 18 jaar of ouder zijn. Er wordt om legitimatie gevraagd, dus neem je ID mee.

Kaarten

Alle weekendkaarten zijn volledig uitverkocht. Een zeer beperkt aantal zondagkaarten zijn later te koop. Meer info hierover volgt binnenkort.

Het overkopen van een kaart is nog niet mogelijk. Om doorverkoop met woekerwinsten te voorkomen, zijn er nog geen kaarten uitgestuurd. Laat je dus niet oplichten! Een kaart overnemen wordt mettertijd mogelijk.

Na het kopen van je weekendkaart ontving je een mail van Paylogic ter bevestiging. Hier zat je ticket nog niet bij. Deze krijg je op een later moment gemaild en deze wordt downloadbaar in het Dorpsloket.

Ja! De kaarten voor Wildeburg zijn erg gewild, wat het aantrekkelijk maakt voor zwarthandelaren. Door kaarten op naam te verkopen wordt het lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van Wildeburg wordt er om je ID gevraagd, dus zorg dat deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Later wordt het mogelijk om een Name Change door te voeren, zodat een vriend je kaart over kan nemen. Hierbij wordt er een geheel nieuwe kaart uitgegeven. Het is echter geen veilige manier om geld en kaarten tussen onbekenden uit te wisselen. Laat je dus niet verleiden dit toch te gebruiken via bijvoorbeeld Marktplaats.

Het overkopen van een kaart is nog niet mogelijk. Om doorverkoop met woekerwinsten te voorkomen, zijn er nog geen kaarten uitgestuurd. Laat je dus niet oplichten! Een kaart overnemen wordt mettertijd mogelijk.

Meer info hierover volgt later. Laat je tot die tijd dus niet verleiden om via andere wegen te kopen, want dit zijn altijd oplichters.

Nee. Alle kaarten worden op naam verkocht en dit wordt bij de entree gecontroleerd. Kaarten gekocht via andere sites zoals Tickettack en Viagogo worden niet aan de deur geaccepteerd.

Een bandje is strikt persoonlijk en kan je niet delen of overdragen.

Camping

Jazeker, met een weekendkaart kan je van donderdag tot en met maandag kamperen op de reguliere camping. Met een zondagkaart kan je van zondag op maandag kamperen, maar er is geen garantie dat er plek is voor je tent. Mocht er geen plek zijn, vertoef dan een nachtje bij nieuwe vrienden of oude bekenden.

Deze zijn vanaf vrijdag 6 mei te koop. Het aanbod is hier te bekijken.

Ja, dit kan in combinatie met een camperkaart. Deze zijn vanaf vrijdag 6 mei te koop via de shop

Dat is niet mogelijk, je kunt dan beter een huurtent boeken. Bekijk het aanbod

Auto’s zijn niet toegestaan op de festivalcamping. Campers zijn wel toegestaan als je een camperkaart hebt.

Ja, bij de WC’s op de camping.

Ja dat mag, maar zorg dat het niet in glas zit. We hebben ook allerlei fantastische spots om een hapje te eten!

Je mag alleen eten en drinken meenemen wanneer je voor het eerst de poorten van Wildeburg betreedt. Je kan niet op en neer naar bijvoorbeeld de auto om meer versnaperingen te halen.

Glas, drugs, wapens en messen, vuurwerk, fakkels, kaarsen, olie- en gaslampen, huisdieren, aggregaten, grote soundsystems, gasstellen boven de 0,5 kg, kolenbbq’s, paraplu’s en selfiesticks zijn niet toegestaan.

Er is altijd wel ergens een feestje in Wildeburg, waardoor iedereen op de camping een eigen moment kiest om de rust te pakken. Daarom is het voor je slapende buren wel zo fijn om geen loeiharde beats te pompen op grote soundsystems. Als Wildeburger kan je zelf wel inschatten wat redelijk is.

Alle huurtenten zijn op het Wildeburgterrein te vinden. Een deel is op een afgescheiden gebied te vinden, grenzend aan de reguliere camping. Bekijk het aanbod.

Dat is zeker mogelijk! We hebben combitenten beschikbaar zodat je gegarandeerd met je vrienden bij elkaar kunt staan. Als deze plekken uitverkocht zijn, kun je meerdere accommodaties tegelijkertijd in één keer boeken, dan doen wij ons best om je bij elkaar te plaatsen. Let op: dit moeten dezelfde soort tenten zijn omdat verschillende tenten verspreid over het terrein staan.

Heb je niet tegelijk geboekt, maar wil je wel bij elkaar staan? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met de naam van de hoofdboekers en jullie bestelnummer.

Alleen bij de campers, lodges, PODs en sommige tipi’s op de reguliere festivalcamping is het mogelijk dat je vrienden dicht bij jou staan. Mits andere bezoekers het al niet hebben volgebouwd met tenten.

De andere huurtenten staan op een afgescheiden gebied. hier is het niet mogelijk om zelf meegenomen tenten op te zetten. Wil je gegarandeerd met vrienden staan? Huur dan hier een combitent.

Per bestelling betaal je borg voor de huurtenten. Na het uitchecken wordt de tent gecontroleerd en ontvangt de hoofdboeker het bedrag ongeveer 2 weken na Wildeburg retour.

Zodra de poorten van Wildeburg open gaan kan je je melden bij de balie voor huurtenten. Daar check je in voor je gereserveerde accommodatie. De Tipi’s hebben een eigen incheckbalie op de camping.

We raden aan om op donderdag of vrijdagochtend met je camper naar Wildeburg te komen. Hiervoor heb je een camperkaart nodig, deze koop je hier. Op zaterdag en zondag is het niet mogelijk met je camper aan te komen.

Op zaterdag en zondag is het alleen mogelijk eigen eten mee te nemen, geen eigen drank.

Op de camping zijn kleine gasflessen van maximaal 0,4 KG toegestaan. Grotere gasflessen zijn alleen toegestaan in campers. Campereigenaren met een gasinstallatie moeten een APK-keuringsrapport kunnen tonen van maximaal één jaar oud.

Ja, dat mag met een wegwerp-barbecue, mits er geen brandgevaar is door aanhoudende droogte.

Er is geen stroom aanwezig op de reguliere camping. Wel zijn er in de campingwinkel powerbanks te koop/huur om je telefoon op te laden. Bij sommige huurtenten is het mogelijk om stroom af te nemen, alle lodges zijn sowieso voorzien van elektriciteit.

Vervoer

Wildeburg bereik je eenvoudig met het OV. Vanaf station Kampen Zuid rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Bustijden volgen later.

Er zijn busreizen vanuit verschillende steden (afhankelijk van welke dag je vertrekt): Amsterdam CS, Breda CS, Groningen CS, Rotterdam CS, Leiden CS en Utrecht CS. De bussen vertrekken op donderdag en vrijdag en rijden zondag of maandag weer terug. De busreizen gaan alleen door als er voldoende animo is. De vertrektijden zijn afhankelijk per stad, over exacte tijden worden kopers nog geïnformeerd.

De bustickets kun je hier kopen: www.wildeburg.nl/shop

Staat jouw stad er niet bij? Vraag een busreis aan via de website van Busje Delen.

Navigeer naar Mammouthweg 30, Kraggenburg.

Je rijtuig kan van donderdag t/m maandag op de parkeerplaats staan. Een parkeerkaart voor het gehele weekend kost in de voorverkoop € 25,-. Aan de deur is dit duurder. Parkeerkaarten kan je hier vooraf online kopen.

Sorry, no content