10 11 12 juli 2020
NL / ENG

Weekendkaarten zijn uitverkocht

Nieuws over zondagkaarten volgt binnenkort

De weekendkaarten voor Wildeburg 2020 zijn volledig uitverkocht. Er zijn oplichters actief die via nep-mails en screenshots doen lijken alsof je ze een ticket aan jou kunnen overdragen. Doorverkoop van kaarten en Name Change is nog niet mogelijk, dus trap hier niet in! Binnenkort volgt meer nieuws over zondag- en kamperkaarten en vooropgezette tenten.

KAARTEN OP NAAM
De kaarten voor Wildeburg zijn erg populair, daarom worden alle weekend- en zondagkaarten op naam verkocht en vragen we bij de entree om je ID. Je kan dus alleen naar binnen als de naam op de kaart overeenkomt met je ID.

EEN KAART VAN EEN ONBEKENDE OVERKOPEN IS NOG NIET MOGELIJK
Vanaf dit jaar is het Dorpsloket de enige plek om een kaart van een onbekende over te kopen. Dit wordt op een later moment mogelijk. Bij het Dorpsloket wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket, waardoor je zeker bent van een geldig toegangsbewijs. Hierbij wordt ook de naam veranderd. Je kan alleen een kaart overkopen als jij je hebt ingeschreven voor de loting. Afhankelijk van de vraag en het aanbod van kaarten kan dit later veranderen.

OOK EEN NAAM VERANDEREN IS NOG NIET MOGELIJK
Later wordt het mogelijk om een Name Change door te voeren, zodat een vriend je kaart over kan nemen. Ook hierbij wordt er een geheel nieuwe kaart uitgegeven. Let op: dit is geen veilige manier om geld en kaarten tussen onbekenden uit te wisselen. Om een kaart op jouw naam te laten zetten hoef je niet ingeschreven te zijn voor de loting.

WANNEER KUNNEN KAARTEN OVERGEKOCHT WORDEN?
Meer info hierover volgt later. Laat je tot die tijd dus niet verleiden om via andere wegen te kopen, want dit zijn altijd oplichters.

WAAROM KAN JE STRAKS ALLEEN VIA HET DORPSLOKET EEN KAART VERKOPEN OF KOPEN?
We zagen afgelopen jaren dat kaarten direct na verkoop al op andere plekken voor hogere prijzen te koop werden aangeboden. We willen graag dat kopers een eerlijke prijs voor hun kaart betalen. Via het Dorpsloket kan een verkoper straks maximaal 100% van de aankoopprijs vragen. Alleen via het Dorpsloket wordt de verkochte kaart ongeldig gemaakt, een nieuwe kaart uitgegeven en de naam veranderd.