7 8 9 juli 2023
Nl / Eng

Vervoer

De pret begint al onderweg naar Wildeburg! De gezelligste en groenste reisopties zijn een busreis vanuit jouw stad of met de trein en pendelbus. Een grote winst om Wildeburg milieuvriendelijker te maken, zit hem in de keuze voor vervoer. Draag je steentje bij, laat de auto staan en laat je lekker rijden door de trein of bus.

Wildeburg - Vervoer

Busreizen vanuit 13 steden

De meest relaxte manier om naar Wildeburg te reizen is met een busreis. Je wordt bij dichtbij de entree afgezet en hoeft amper te sjouwen met je spullen. Als één van de eersten op de camping aangekomen, kies je de mooiste plek uit voor je groep. Tot het bittere einde van Wildeburg feest je zorgeloos door en stap je maandag voldaan in de bus. 

Er zijn busreizen vanuit verschillende steden: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Groningen, Rotterdam, Leiden, Utrecht en Tilburg. Op donderdag kom je aan tussen 14:00 en 17:00 uur. Op vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Staat jouw stad er niet bij? Vraag een busreis aan via de website van Busje Delen. Busreizen gaan door vanaf 30 reizigers.

FIX JE BUSREIS
FIX JE BUSREIS
Wildeburg - Vervoer

Trein en pendelbus

Wildeburg is ook prima met het OV te bereiken. Pak eerst de trein naar station Kampen Zuid. Vanaf hier rijden er pendelbussen en word je bij de entree afgezet. Op donderdag en vrijdag kan je heen reizen, op zondag en maandag rijden ze terug. Een pendelbuskaart kost €15,-.

  • Pendelbussen donderdag: 13:00 – 22:00 uur
  • Pendelbussen vrijdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Pendelbussen zaterdag: GEEN PENDELBUSSEN
  • Pendelbussen zondag: 10:00 – 21:00 uur
  • Pendelbussen maandag: 08:30 – 12:00 uur
KOOP PENDELBUSKAART
KOOP PENDELBUSKAART

Fiets

Kom je uit de buurt of ben je een sportieveling? Met de fiets is natuurlijk de allergroenste manier van transport. De fietsenstalling bevindt zich pal naast de entree.

Wildeburg - Vervoer

Toch met de auto komen?

Navigeer naar Mammouthweg 32, Kraggenburg. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer tien minuten lopen vanaf de entree. Een parkeerkaart voor het hele weekend kost €22,50 in de voorverkoop of €35,- ter plekke. Voor de zondag is dat €15,- van tevoren of €20,- ter plekke. 

Auto’s die in de berm worden geparkeerd zijn erg hinderlijk voor buurtbewoners en vertragen de doorstroom op de doorgaande weg. Voertuigen die verkeerd geparkeerd staan worden daarom weggesleept. 

Word je afgezet? Navigeer dan naar Leemringweg 16A, Kraggenburg. Volg bij aankomst de borden. De kiss & ride bevindt zich op tien minuten lopen vanaf de entree. Ook om iemand af te zetten is het nadrukkelijk verboden om stil te staan in de berm. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen voor een goede doorstroom en zorgen ervoor dat onze buren zo min mogelijk overlast ervaren, zodat we nog jarenlang Wildeburg op deze prachtige locatie kunnen organiseren. 

Rijd je op zondag of maandag terug? Denk aan de veiligheid van jezelf en die van anderen en zorg dat je uitgerust en nuchter achter het stuur zit. Of boek toch gewoon lekker een busreis, dan kan je gerust tot het gaatje doorgaan. 

KOOP PARKEERKAART
KOOP PARKEERKAART
Sorry, no content