Wildeburg is volledig uitverkocht - Wildeburg
12.13.14 Juli 2019

Wildeburg is volledig uitverkocht


Zowel de weekend- als de zondagkaarten zijn gevlogen, Wildeburg is nu echt volledig uitverkocht. Wil je een kaart van iemand overnemen? Pas op voor kansloze oplichters!


Kaart kopen van onbekend persoon
TicketSwap is de enige weg als je kaart wilt overkopen van iemand die je niet kent. Het verkochte ticket wordt vervangen door een geheel nieuw ticket, waardoor je zeker bent van een geldig toegangsbewijs. Ook de naam wordt hierbij aangepast. Helaas horen we nu al veel verhalen van mensen die worden opgelicht, dus laat je niet verleiden via een andere weg te kopen!


Let op: een veelgebruikte methode van oplichters is om je via een zogenaamde prive-advertentie naar een nep-site of nep-mail van TicketSwap te leiden. Dit is amper van echt te onderscheiden. Check altijd of je werkelijk op www.ticketswap.nl zit. En over het algemeen geldt: als het te mooi klinkt om waar te zijn, is dat het ook.


Kaart overnemen van een vriend
Ticket Transfer gebruik je om een kaart van een vriend over te nemen. Ook hierbij wordt er een geheel nieuwe kaart uitgegeven. Het is echter geen veilige manier om geld en kaarten tussen onbekenden uit te wisselen. Laat je dus niet verleiden dit toch te gebruiken via bijvoorbeeld Marktplaats.


Kaarten via andere websites zijn niet geldig
Alle kaarten worden op naam verkocht en dit wordt bij de entree gecontroleerd. Kaarten gekocht via andere sites zoals Tickettack en Viagogo worden niet aan de deur geaccepteerd.